Nu te koop bij Loppis

Klik in het menu op een van de categorieen om de artikelen te bekijken.

 

Meubels

We stropen Zweden af naar de mooiste oude karaktermeubelen voor in onze winkel in Krommenie. De Loppis-bordjes voeren je vaak een stuk van de weg af, naar boerderijen en Zweedse rode huizen met een tuin of een grote schuur vol schatten.

Een Lop is een vlo, dus Loppis is een soort vlooienmarkt aan huis. Sommige meubelen zijn zo uniek, die kunnen zo de winkel in. Andere hebben eerst een opknapbeurt nodig, wat we maar al te graag doen met onze Annie Sloan verf en andere mooimakers.

Voddenkleden

Zweden heeft de traditie om oude kleding te gebruiken voor het maken van prachtige trasmattoren. Trasmattor is een ander woord voor voddenkleed. De Zweedse voddenkleden zijn geweven van kleurrijke kleding en geven daarmee een prachtig accent aan iedere kamer of hal.

Recyclen is van deze tijd. De voddenkleden zijn door onszelf in Zweden geselecteerd en aangekocht en vervolgens in Nederland gereinigd.

Voddenkleden zijn gemakkelijk in onderhoud. Ze kunnen in de wasmachine gewassen worden op 30 graden.

 

Meubel decoratie

Tekst nog toe te voegen

 

Lampen

Onze eigentijdse lampen vormen een mooie tegenhanger van onze oude Zweedse meubels.

 

Typisch Zaans

Bent je op zoek naar een typisch Zaans product? Bent je op zoek naar een Zaans cadeautje? Bij Loppis vind je diverse typisch Zaanse producten en Zaanse cadeau-artikelen.

 

Annie Sloan

Tekst nog toe te voegen